Varmt liming for perfekt emballasje!

Varmt liming - Bavac

Varmt liming teknologi har vært kjent i over 50 år og er fortsatt svært salgbar. Siden 1949, da teknologien ble introdusert for emballasjeindustrien av Procter & Gamble, har teknologien vært under rask utvikling. Moltzau kan selvfølgelig tilby denne type teknologi. Finn ut mer om varmt liming teknologi og dens fordeler for å skape den perfekte emballasjen til ditt produkt!

Raskt og svært holdbart

De største fordelene med varmt liming er at det stivner raskere og er mer holdbart i forhold til fuktighet sammenliknet med ordinært lim basert på vann. Varmt lim lar seg feste når det når en temperatur på 65-180°C. Ordinært lim har en herdeperiode på 8-12 timer, mens varmt lim, eller termoplastikk lim, herdes i løpet av et par timer. Det betyr at vi kan produsere mye emballasje på kort tid, og du være trygg på sikkerhet og holdbarhet under transport, flytting, lagring og pakking. Om emballasjen har blitt utsatt for fuktighet, vil risikoen for deformasjon og at limet løsner, være vesentlig mindre ved bruk av varmt liming teknologi. Ergo, produktet er fullstendig beskyttet mot ødeleggelser. Kortvarig produksjon kan være avgjørende hvis du ønsker at emballasjen skal være klar i løpet av meget kort tid, fordi herdetiden må være dokumentert før emballasjen blir tatt i bruk på grunn av sikkerhetsgrunner.

Lim hvilket som helst emballasjemateriale!

Det er mulig å lime sammen det meste av materiale ved bruk av varmt liming teknologi. Du vil kunne virkeliggjøre et stort spekter av uordinære emballasjeideer og metoden er spesielt egnet for plastikkmateriale som ikke kan limes på andre måter.

Hvordan det fungerer?

Produksjonsprosessen for varmt liming er mer komplisert. Systemet på forberedes før oppvarming, og etterpå renses med en egnet type voks. Vi sørger for at innstillinger er perfekt satt opp under smelteprosessen. Vi plasserer formene i maskinen og utstyret bretter og sørger for liming. Produksjonskostnadene er høyere enn ved bruk av ordinært lim, men den høye kvaliteten gjør at det er verdt det. Den tilfredsstiller ditt eksklusive produkts behov! Finn ut mer om produksjonen av emballasje til dine produkter.

Posted on av Guru Emballasje Legg til ny kommentar