Premium emballasje – for spesielle produkter og gaver!

Premium emballasje – for spesielle produkter og gaver!

For å understreke kvaliteten på ditt produkt, er det nødvendig med spesial emballasje. En emballasje som ikke etterlater noe tvil – det perfekte kvalitetsprodukt! Moltzau introduserer funksjoner og muligheter vedrørende Premium emballasje.

Når må vi velge Premium emballasje?

Emballasjen har til hensikt å fortsette ”historien” om et produkt. Om historien vedrørende ditt produkt handler om høy kvalitet, spesielle verdier, følelser og øyeblikk, skal dette komme frem av emballasjen. Sammenliknet med gjensidig kommunikasjon, har førsteinntrykket alt å si. Premium emballasje blir valgt når produktet skal være en gave eller når presentasjonen av produktet står i fokus. Emballasjen sørger for at produktet ligger trygt og ikke blir skadet under transport. For eksempel, i forbindelse med utvikling av emballasjen til vinen ”Faustino” hvor stabilitet er svært viktig for å unngå at flasker blir knust under transport, brukte vi emballasje av ytterste kvalitet for å oppnå ønsket effekt. For å oppsummere kan vi si at intensjonen til produktet og bruk av dette kommer frem, transportfunksjoner, samt ideer for miljøpresentasjon.

Hva er forskjellen mellom Premium emballasje og vanlig emballasje?

 

Veldig holdbart materiale

Ekstremt faste materialer er brukt i forbindelse med Premium emballasje for å gjøre emballasjen mer holdbar. Materialet er noe dyrere enn det vi normalt bruker, men også vesentlig mer holdbart med tanke på skader, spesielt i forhold til stabling og under transport. Velger du et billigere alternativ, kan emballasjen gå i stykker under transport og produktet må i verste fall pakkes på nytt, noe som igjen fører til ekstra kostnader. Premium emballasje forsikrer at produktet er inntakt og gjør seg godt på butikkhyllene. Om kunden kunne velge mellom et produkt hvor emballasjen er revnet/sprukket og et produkt hvor innpakningen fremstår som urørt og delikat, vet vi alle hvilket produkt kunden ville valgt!

Effekter

To ulike effekter er brukt i forbindelse med Premium emballasje, for eksempel:

  • UV polering – en form for polygrafisk prosess som kan fremheve attraktive visuelle effekter samt gjøre materialet mer holdbart med tanke på mekaniske ødeleggelser. Flaten er dekket med tykk, blank polering som fremhever noen elementer, understreker farger og skaper interessante effekter.
  • Intaglio trykk – på materialer som holder trykket inntakt, i hovedsak på papiret. Intaglio eller preging, kan kombineres med polly trykk. Denne teknologien er brukt for å understreke et visst element av design. Høy kvalitet, tykt og holdbart papir egner seg best for at resultatet skal være varig og komme til sin rett.
  • Polly trykk – elementene av gull og sølv polly forandres (hot foil). Gull og sølv elementene er trykket på et rimeligere emballasjemateriale ved bruk av farger, men her bruker vi en spesiell metallisk farge som understreker detaljer som igjen vil gjøre emballasjen mer attraktiv og iøynefallende for kunder. Dette gjør at ditt produkt skiller seg ut fra konkurrentens.

Kombinasjonsløsninger

Ulike materialer er ofte brukt i forbindelse med Premium emballasje. For eksempel, så har vi polythene ”vinduer”, som tillater deg å se produktet i emballasjen, eller vi bruker en kombinasjon av papir og polypropyilene (PP).

Spesifikke konstruksjoner

En enkel boks kan bli en svært spesiell og perfekt boks. Den type boks som gjør at vi åpner og lukker den igjen og igjen. Ti og med etter at produktet i boksen er borte og brukt for lenge siden. Det er grunnet smarte og konstruktive pakkeløsninger. En flott måte å understreke originalitet på!

Specific constructions

Hvordan kan Premium emballasje påvirke salget?

Observasjoner viser at ved å plassere liknende produkter med ulik emballasje (Premium og masseemballasje), så har Premium emballasjen bedre salgsresultater. Emballasje er vanligvis valgt ved å selge liknende produkter i ulike land. Derfor er det svært viktig å kjenne til kundens behov. Hvilke krav, ønsker og forventninger har kunden i forhold til produktet og dets emballasje?

Kontakt oss: Vi kan produsere Premium emballasje for ditt produkt slik at du kan øke dine salgsresultater!

Posted on av Guru Emballasje 1 Comment