Praktiske forslag til perfekt passende emballasje

Praktiske forslag til perfekt passende emballasje

Nyanser er fornuftig – de praktiske løsningene til Moltzau hjelper deg med å skape den perfekte emballasjen til ditt produkt.

1. Konsulter oss – ta med eller send oss et produkt, og gi oss en kort beskrivelse av emballasje behovet.

Vi vil ta en titt og fremlegge flere konstruktive løsninger i ulike former og materialer. Basert på dine ønsker og behov, lager vi en tegning som gjenspeiler dette og som vår grafiske designer tar utgangspunkt i. For å spare tiden din, bruker vi programvare som tillater oss å foreta all koordinasjon virtuelt. Vi sender deg en 3D modell som gir deg mulighet til å studerer detaljene nøye.

2. Spesifiser design ideer!

Hvis ideen om design kom før du valgte materialtype og andre detaljer rundt konstruksjonen, vær særdeles nøyaktig på bekreftelsen av dimensjoner før utkastet til lay-outen blir sendt. Ta hensyn til:

  • Emballasjen må minst være noen millimeter større (i alle dimensjoner) enn selve produktet for en enkel putt inn – ta ut prosess.
  • Noen produkter (f.eks. væske) utvider seg under varme forhold.
  • Legg merke til tettheten på emballasje materialet. Hvis du trykker og bretter utkastet av vanlig papir, vil mest sannsynelig emballasjen som er laget av kartong eller annet materiale variere noen millimeter, noe som vil skape avvik i design og lukkemekanismen på emballasjen. Derfor, spesifiser alltid tettheten på materialet.
  • Alt design må sendes i vectografisk format (PDF, AI eller CFF2).

3. Vær oppmerksom på retningslinjer for bruk og sikkerhet!

Noen produktgrupper (f.eks. mat og farmasøytiske produkter) har bestemte retningslinjer for bruk og transport, og en spesiell type emballasje må brukes for å opprettholde perfekt kvalitet. Ta alltid hensyn til disse retningslinjene og spør oss – vi vil anbefale den mest passende!

4. Husk på presentasjonen i varehusene!

Om produktene har til hensikt å plasseres i varehus for salg, anbefaler vi at du velger en form for emballasje og display, spesielt egnet for matvarer. Et sånt type produkt vil definitivt tiltrekke seg kundenes oppmerksomhet.

Praktiske forslag til perfekt passende emballasje

5. Emballasjen må være komfortabel å åpne

- en kunde må ikke prøve hardt for å få tak i produktet ditt, med mindre du selger en tålmodighetsprøve. Tenk over om kunden må åpne og re-åpne emballasjen. Spør oss og finn ut mer om mulighetene!

6. Smarte brette løsninger – uten lim.

Noen ganger er det ikke nødvendig å bruke lim for å lage stabile emballasje konstruksjoner – bretting er en enkel og smart løsning!

7. Fingre kan føle!

Velg materiale med tekstur og intaglio, og mennesker vil elske å ta på produktet igjen og igjen. En slik type materiale passer svært godt til eksklusive produkter. Dessuten har intaglio en funksjonell rolle hvis man trykker informasjonen ved bruk av preging – Braille system- på emballasje av farmasøytiske produkter.

8. Bestemte lys nyanser for bestemte produkter.

Gull og sølv folie vil matche eksklusive produkter – chic og delikat!

9. Samsvar med emballasjen!

For masseproduksjon, velg emballasje i samsvar med automatiseringsteknologien, mens manuell emballasje er aktuell for mindre produkt mengder.

10. Ta en sjanse!

Unormal og original innpakning av dine produkter vil tiltrekke seg kundens oppmerksomhet. Det betyr ikke at du må strebe etter akrobatiske eller geometriske kompliserte former. Noen ganger holder det å kutte av hjørnet på et rektangel for å få folk til å stoppe opp og se. Noe ekstraordinært og interessant! Moltzau tilbyr forskjellige sub-standardisert innpakkningsmaterialer og former for emballasje – et bredt utvalg og muligheter for kreative fantasier!

Posted on av Guru Emballasje Legg til ny kommentar