Moltzau topp 10 emballasje 2011 (Del 2)

Moltzau Topp 10 emballasje 2011 (Del 2)

Vi fortsetter og introduserer Moltzau topp 10 emballasje fra i fjor! En jury sto for utvalget samt prisene som ble gitt i konkurranser innen emballasje bransjen. Bli kjent med de ulike mulighetene innen emballasje og forsøk nye muligheter basert på funksjoner og design. Neste år kan ditt produkt være blant de ti beste.

Møt de fem neste vinnerne i Topp 10 emballasje.

Presang emballasje

Opprinnelsen til denne emballasjen bygger på en ganske så romantisk historie hvor vår konstruktør fant opp denne løsningen da han var på utkikk etter en eske hvor han kunne legge inn en gave til sin kone.

 • Original konstruksjon. Kreativ og enestående konstruksjonsløsning
 • Uten lim. Lim er unødvendig- enkel og grei løsning.
 • Perfekt for små gaver. Perfekt emballasje til små presanger. Dessuten, en løsning på toppen (en løkke) gjør at den enkelt kan festes til en flaske eller en blomsterbukett. En perfekt løsning for spesielle øyeblikk i livet!

Emballasje til Jarlsberg ost

Premium emballasje til førsteklasses ost understreker den unike kvaliteten på osten.
Materiale med en spesiell overflate. Emballasjen er laget av et matt materiale som kan minne om gummi, og er komfortabelt å røre ved.

 • Riktig til mat. Det innerste materialet på boksen møter retningslinjer for produktlagring og ivaretar kvaliteten på produktet. Upåvirket av temperaturskiftninger og andre potensielle ødeleggelser.
 • Enkelt å se produktet. Det er et spesielt vindu foran på emballasjen som åpner for at man kan se produktet.
 • Gull folie trykk. Elementer av metallisk folie understreker at produktet hører hjemme i Premium klasse.

Emballasje for NutriSlim kosttilskudd

Praktisk emballasje når produktet består av flere enheter.

 • Original konstruksjon. Det er to separate seksjoner på innsiden av emballasjen. Seksjonen blir en enhet med emballasjen, derfor kan esken limes mens man fikser seksjonen, noe som igjen sparer tid og penger.
 • Enkel å åpne/lukke. Emballasjen er enkel og åpne ved trykk av en finger. Enkel og lukke.
 • Muligheten for å se på produktet. Det er et vindu på siden av emballasjen for at man skal kunne se produktet. Det er flere små poser inn i emballasjen og produktet inn i en av disse er gjort synlig ved hjelp av en gjennomskinnelig seksjon.

Emballasje for Mere Suppe i en plastikkbeholder

Smarte løsninger setter et personlig preg på en enkel og grei beholder i plastikk.

 • Økonomisk. Trykking på beholder er en ueffektiv og dyr prosess, men løsningen gir en stor mulighet til å presentere et produkt.
 • Smart. En utfordring for en slik type emballasje er at produktet må pakkes raskt og emballasjen må være solid. Vår løsning består av kanter som passer perfekt til toppen av produktet, slik at produktet og emballasjen ikke sklir.

Emballasje for Omega-3 fiskeolje

 • Spesifikt materiale trekker oppmerksomhet fra flere kunder! En bjørnefigur avbildet på emballasjen, har et spesielt drag. Det er fint og mykt, og skaper assosiasjoner til myk bjørnepels. Det faller i smak både hos barn og voksne, og kunder vil alltid rette oppmerksomheten mot produktet samt huske det grunnet sin emballasje.

Finn ut mer om våre beste emballasjer ved å lese vår forrige artikkel – Del 1 i Topp 10 emballasje!

Kontakt oss: Vi vil tilby den beste løsningen på emballasje for ditt produkt!

Posted on av Guru Emballasje Legg til ny kommentar