En lys fremheving er det umulig å overse – velg folietrykk!

Folietrykk

Gull og sølv elementer vil gjøre emballasjen til ditt produkt stiligere. Hvordan? Spør Moltzau.

Hva er folietrykk?

Folietrykk er en type teknologi som brukes til preging av folie på materialoverflaten. I den siste tiden har denne metoden blitt svært populær for å fremheve produkter med høy kvalitet.

Hvordan fungerer det?

Bildet skapes ved å presse metallisk eller pigmentert folie inn i selve materialet ved å bruke en varm form. Vi bruker som oftest gull og sølv folie, men det er også mulig å bruke andre farger. Avtrykket blir ikke bare nedsunket i overflaten og materialet, men skinner også i sølv eller gull. Teknologien passer til behandling av skinn og skinnimitasjoner, kartong og noen typer plastikk. Vi bruker også folietrykk til holografiske elementer.

Fordelene med folietrykk

Folietrykk – er en kjempe fin mulighet til å kunne understreke ulike elementer av design, for eksempel: et merke, en tekst eller en figur. Den største fordelen med folietrykk er den visuelle sjarmen av trykkete elementer – en skinnende gull eller sølv farge tiltrekker seg oppmerksomhet og skaper assosiasjoner til høy kvalitet. Velger du folietrykk, beskytter du ditt produkt og emballasje mot svindel og falske kopier.

Bør jeg velge folietrykk?

Folietrykk passer veldig godt til pakking av Premium produkter, gave emballasje og andre trykk elementer i små opplag med en spesiell betydning, for eksempel: invitasjoner, gratulasjoner og diplomer. Metoden passer til å fremheve forsiden på blader og magasiner, eller gi det lille ekstra til visittkortet ditt. Små lyse nyanser vil definitivt tiltrekke seg oppmerksomheten til dine kunder og forretningspartnere.

Kontakt oss og finn ut mer om mulighetene ved folietrykk for å realisere dine ideer!

Posted on av Guru Emballasje Legg til ny kommentar