Premium emballasje - for spesielle produkter og gaver!

For å understreke kvaliteten på ditt produkt, er det nødvendig med spesial emballasje. En emballasje som ikke etterlater noe tvil - det perfekte kvalitetsprodukt! Moltzau introduserer funksjoner og muligheter vedrørende Premium emballasje. Når må vi velge Premium emballasje? Emballasjen har til Les mer

Praktiske forslag til perfekt passende emballasje

Nyanser er fornuftig – de praktiske løsningene til Moltzau hjelper deg med å skape den perfekte emballasjen til ditt produkt. 1. Konsulter oss – ta med eller send oss et produkt, og gi oss en kort beskrivelse av emballasje behovet. Vi Les mer

10 spørsmål du må besvare før du bestiller emballasje

Har du et flott produkt som behøver emballasje? 10 enkle Moltzau spørsmål kan hjelpe deg å velge den mest passende emballasjen for deg. 1. Hvorfor trenger produktet emballasje? Dette spørsmålet kan virke rart hvis du åpenbart vet hva du trenger, men Les mer

10 spørsmål du må besvare før du bestiller emballasje

10 spørsmål du må besvare før du bestiller emballasje

Har du et flott produkt som behøver emballasje? 10 enkle Moltzau spørsmål kan hjelpe deg å velge den mest passende emballasjen for deg.

1. Hvorfor trenger produktet emballasje?

Dette spørsmålet kan virke rart hvis du åpenbart vet hva du trenger, men ved å definere hensikten ved emballasje, kan vi hjelpe deg med å finne den mest passende for deg og ditt produkt. Er det meningen at produktet skal lagres; skal det pakkes av sikkerhetsgrunner eller vedlikehold; som gave eller presentasjon, bedre salgsresultater eller tilrettelagt plassering?

2. Hvilken nøkkelfunksjon har produktet som bør belyses?

Et førsteinntrykk av en person er gjort i løpet av noen få sekunder basert på bl.a. utseende og fremføring. Det same gjelder for emballasje pakking, derfor er det viktig å tenke på hvilke verdier det representerer.

3. Hvilke følelser vil du presentere til kundene?

Emballasje i ulike materialer, former og trykk vil være med på å fremheve nøkkelfunksjoner- enkelt, praktisk, stilig, fint, naturlig, smart, pålitelig, klassisk, nydelig, sexy, trygt, vakkert, asketisk, detaljert, langvarig. Hva annet?

4. Hva er dimensjonene?

De viktigste dimensjonene er bredde, lengde og høyde, vurdert ut fra posisjonen på produktets plassering. Husk at de endelige dimensjonene vil være noe større for at produktet enkelt kan tas ut og inn.

5. For store eller små mengder?

Dette spørsmålet er direkte knyttet til kalkulering av kostnader. Bestiller du en større mengde, vil prisen pr. enhet bli mindre. Velger du en mindre mengde emballasje, oppfordrer vi deg til å bli med oss på særegne og spesielle ideer, med spennende løsninger som krever forsiktig og nøyaktig håndverk.

6. Hvilket materiale på emballasjen?

Papp og plastikk emballasje- polypropylene (PP) og polyvinylchloride (PVC) er de mest populære. Det betyr ikke at du må begrense deg til dette. Moltzau tilbyr en mengde materialer og kan realisere kreative og spennende emballasje ideer.

7. Hvordan blir formen og utseende på emballasjen?

Sammen med våre tekniske spesialister vil vi forme og utvikle den emballasjen som svarer til dine og dine kunders behov. La fantasien løpe- form på emballasje, design og åpne/lukke mekanisme er viktige aspekter for et perfekt designet emballasje produkt.

8. Hva er de visuelle og kinestetiske komponentene?

Et stort utvalg av farger er tilgjengelig for selve emballasjen samt trykking av informasjon og bilder. Velg det som understreker funksjonene til produktet. Mennesker mottar informasjon gjennom bl.a. berøring. Du kan bruke materiale av ulik form og konsistens med avslapningselementer for dette formålet.

9. Må produktet være synlig?

For at kundene skal få informasjon om produktet før åpning av emballasje, vil du muligens gjøre produktet delvis synlig i pakken. Ikke noe problem- bruk gjennomskinnelig materialer og ulike typer hull laget av meisel.

10. Kan emballasjen resirkuleres og gjenvinnes?

Tema om bærekraft gjør seg gjeldende i verden og har også en direkte innvirkning på valg av emballasje. Noter retningslinjer og lokale reguleringer for emballasje sikkerhet og bruk av avfall.

Kontakt oss og vi vil hjelpe deg med å velge den beste emballasjen!

Posted on av Guru Emballasje Legg til ny kommentar